Tarieven

Tarieven Elektrip-auto's 

De kosten voor onze auto's betaal je in credits. Je koopt een kleine of een grote bundel credits via de app. De prijs van een credit is standaard 6 cent. Bij een abonnement geldt een voordeliger tarief. Zie hieronder.

Prepaid bundel

Vanaf zomer 2022 zijn de creditprijzen gelijk voor kleine en grote bundel, namelijk 6 cent. Het rijtegoed is onbeperkt geldig.  Je koopt een bundel rijtegoed via de app. 

Bundel delen

Je mag je rijtegoed delen met bijvoorbeeld je partner. Neem daarvoor contact op via info@elektrip.nl. We koppelen dan jullie accounts.  

 

Abonnement

Rij je veel, maar gemiddeld niet meer dan 600 kilometer per maand, dan is een abonnement slim. Neem daarvoor contact op: info@elektrip.nl 

 

Hoe weet ik hoeveel credits ik heb?

In de reserveringsapp is altijd precies te zien hoeveel credits je hebt, en hoeveel credits een rit heeft gekost. (Geen zorgen als tijdens je rit je rijtegoed onder nul zakt. De auto blijft gewoon rijden. Zodra je je rijtegoed weer aanvult, wordt het tekort automatisch verrekend.)

 

Hoe is de prijs opgebouwd?

Je betaalt voor de reservering, de tijd en het verbruik van de batterij.

Klik hier voor de exacte opbouw >

 

Verschil A- en B-auto's 

Al onze auto's zijn vierpersoons auto's. De A-auto's hebben een vaste actieradius van meer dan 200 km. De B-auto's hebben een rijbereik tot 200 kilometer en daarom krijg je 15% korting op de gehele ritprijs.  

 Auto’s met rijbereik boven 200 kilometer: 
Hyundai Kona en Renault Zoe. Voor deze auto's betaal je het normale tarief.

  Auto’s met rijbereik tot 200 kilometer: Nissan Leaf Pillinkstraat 37. Voor deze auto krijg je een korting van 15%.

Hoe veel kan je rijden met 1000 credits? Enkele voorbeelden

De creditprijs is standaard 6 cent, voor zowel een kleine bundel met 1000 credits als een grote bundel met 4000 credits. Op de B- auto's krijg je 15% korting op de gehele ritprijs. De ritprijs bestaat uit drie onderdelen.

Klik hier voor voorbeeldritten >

 

Wat kost mijn rit in vergelijking met een soortgelijke benzine-auto?

Klik hier voor een prijsvergelijking 

 

Hoe moet ik betalen? > 

 

Ik wil een Elektrip-auto gaan gebruiken >

Heb je vragen, kijk ook bij Veelgestelde vragen, of mail naar info@elektrip.nl.