Opladen

LochemEnergie/Elektrip vindt elektrisch rijden belangrijk. Daarom helpt ze mee aan een goed netwerk van laadpalen in de gemeente Lochem door zelf in openbare laadpalen te investeren. Op dit moment exploiteert LochemEnergie al 5 openbare laadpalen: 4 in Lochem en 1 in Gorssel. Lees hier wat LochemEnergie op dit gebied voor bedrijven, verenigingen, instellingen, haar leden en burgers kan betekenen.

 

Plaats Type en vermogen Locatie
Lochem Snel (DC), 60 kW Hanzeweg 8
Lochem Gewoon (AC), 7,4 kW Hanzeweg 8
Lochem Gewoon (AC), 22 kW Graafschapterrein (2 aansluitingen)
Lochem Gewoon (AC), 7,4 kW Koedijk 25
Gorssel Snel (DC), 50 kW Hoofdstraat 25
     
Gepland:    
Almen Gewoon (AC), 22 kW Dorpsstraat 31b
Barchem Gewoon (AC), 22 kW hoek Beukenlaan/Kerkstraat

 

Tarieven laadpalen LochemEnergie

Het tarief voor de gewone laadpalen (AC) is € 0,35/kW en voor de snelle laadpalen (DC) € 0,48/kW. Voor de snelle laders komt daar per laadsessie een starttarief van € 0,50 bij.

Ledenkorting

Leden van LochemEnergie krijgen een korting van 15% op de genoemde tarieven. In geval van korting vervalt bovendien het starttarief voor de snelladers. Wil jij gebruik maken van de ledenkorting? Geef dan het nummer van je laadpas (het merk van je laadpas maakt niet uit) door aan LochemEnergie/Elektrip via administratie@lochemenergie.net. Het tarief wordt dan automatisch aangepast. 

 

Een laadpaal bij je thuis, je bedrijf, vereniging of in jouw straat?

LochemEnergie kan het volgende voor je doen:

  • Investeren in een laadpaal. Heb je als wijk, vereniging of bedrijf niet zelf de middelen om te investeren? Wij kijken graag of wij het oplaadpunt kunnen realiseren. 
  • Oplaadpunt 'achter de meter'. Dit kan interessant zijn voor bedrijven en instellingen die een grootverbruikaansluiting of zonnepanelen op eigen dak. Deze ondernemers plaatsen een oplaadpunt en sluiten deze aan op de eigen meter. Zij verkopen hun stroom tegen een meerprijs en kunnen op die manier de investering in hun laadpaal terugverdienen. LochemEnergie informeert graag over de mogelijkheden.
  • Vergunning aanvragen bij de gemeente als de laadplek op een openbare locatie is voorzien.

Neem contact met ons op!

Wil je een laadvoorziening bij je thuis? LochemEnergie heeft een informatiefolder beschikbaar. Waar koop ik een laadvoorziening? Welke plek is geschikt? Welke installateur? Investeringsaftrek? 

Wil je ontzorgd worden? Dan zijn externe deskundigen aan te raden. Ook daar kunnen we je mee helpen. Mail naar info@elektrip.nl

Tip. Soms hoor je over ‘gratis laadpalen’! Dat kan, maar wij adviseren je eerst te vragen wat een gratis laadpaal inhoudt. Want als het klinkt als te mooi om waar te wezen...

Margreet en Hans Dikken van restaurant De Sluis in Eefde zijn heel enthousiast over de begeleiding van LochemEnergie/Elektrip en het positieve effect van de laadpaal voor hun bedrijf. Zij overwegen een tweede dubbele laadpaal. Kijk ook het filmpje onder aan deze pagina.

 

Laadpaal restaurant De Sluis in Eefde rendeert al